כתבו עלינו
הסתדרות המורים בישראל
לא לראותם בלבד מאת ורדה צימרמן
המילה האחרונה בתחום הזרים היא “זרים אכילים” - במקום זרי פרחים. היצע הזרים האכילים הוא ענקי: סלסלאות פירות, זרי שוקולד וממתקים ומארזים מושקעים . רובם נטועים בתוך מכלים נאים שניתן לעשות בהם שימוש חוזר
ב”מתוק מתוק” מעצבים זרים משוקולד, הם כבר תשע שנים בתחום ומספרים שעיצוב זרי השוקולד דומה מאוד לעיצוב זרי פרחים. “כל עיצוב מושתת על הרמוניה”, הם אומרים, וכדי להשיג את ההרמוניה הם משתמשת בשוקולד, בסוכריות טופי וכדומה. היתרון בשוקולד לעומת דברי מאכל אחרים, טוענים במתוק מתוק, הוא בכך שהשוקולד עטוף, ולכן לא חודרת אליו לחות והוא אינו מתחמצן,